Українські десантники взяли під контроль район Прип’яті та ділянку держкордону з Білоруссю

1617 0
На Чорнобильській атомній електростанції підняли прапор України.
Фото: ДСП «Чорнобильська АЕС»

Фото: ДСП «Чорнобильська АЕС»

Підрозділи українського десанту взяли під контроль район Прип’яті та ділянку державного кордону з Республікою Білорусь. Про це повідомило командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

«Так, сьогодні, 3 квітня, підрозділи Десантно-штурмових військ Збройних Сил України взяли під контроль район міста Прип’ять та ділянку державного кордону України з Республікою Білорусь. Продовжуємо далі виконувати бойові завдання», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Чорнобильській атомній електростанції підняли прапор України.

31 березня російські окупанти залишили майданчик ЧАЕС, розграбувавши його. Російські окупанти підписали акт наміру залишити майданчик ЧАЕС у вигляді документа «акт приймання-передання охорони ЧАЕС», в якому зазначили, що «претензій з боку адміністрації об'єкта, що охороняється до військ Національної гвардії Російської Федерації немає».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!