Українські дрони знову атакували територію росії

742 0
Повідомляють про значні пошкодження військового об’єкту внаслідок атаки.
Фото: NV

Фото: NV

В ніч на 19 січня Головне управління розвідки Міноборони України провело спецоперацію за допомогою дронів на території рф. Про це повідомила Українська правда з посиланнями на джерела у відомстві. 

Зокрема мовиться про атаку дронами на тамбовський пороховий завод та військову нафтобазу у Клинцях. 

«Путін сконцентрував найбільше засобів РЕБ та ППО на українських окупованих територіях, військові об'єкти на території РФ і далі будуть відпрацьовуватись», – вказують джерела УП з ГУР. 

Окрім того, губернатор брянщини та російські ЗМІ повідомляють про масштабні пожежі на вказаних об’єктах.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv зібрало кілька термінових зборів на різні потреби для наших військових. Серед них – збір на старлінк, на тепловізори та автомобіль.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!