Українські військові отримали броньовані машини Pinzgauer від анонімного благодійника

9344 0
Одна така автівка рятує десятки людських життів.
Фото: Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

Фото: Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

Українські військові отримали броньовані машини Pinzgauer. Їх спільно з партнерами анонімно придбав військовослужбовець ЗСУ з позивним «Гора». Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Читайте також: Україна отримає від Британії РСЗВ, яка влучає в ціль на відстані до 80 км

«Два позашляховики вже служать бойовим бригадам Сил територіальної оборони ЗСУ, ще шість – відправили іншим родам військ. Одна така автівка рятує десятки людських життів», — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, Pinzgauer 2009-го року — багатоцільові військові джипи, які можуть працювати як тягачі, медичні машини, машини глибинної розвідки та підтримки, зв'язку.

 
Нагадаємо, Польща підписала з Україною один із найбільших за 30 років контрактів на постачання зброї. Контракт на 2,7 мільярда злотих, або приблизно 630 мільйонів доларів
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!