Українські захисники пішли в контратаку на Маріупольському напрямку

4521 0
Воїни знищили три ворожі танки, чотири БМП, два Тигри та близько тридцяти російських окупантів.
фото: слово і діло

фото: слово і діло

На Маріупольському напрямку сьогодні, 6 лютого, українські захисники здійснили контратаку та знищили три ворожі танки, чотири БМП, два Тигри та близько тридцяти російських окупантів. Двоє загарбників потрапили в полон. Про це повідомили в штабі Організації об’єднаних сил.

«Опинившись в полоні, росіяни заспівали вже звичну для них пісню про «мы не знали куда нас отправляют». Та все вони знали. Двоє танкістів, один з яких російський офіцер-командир взводу, вирішили здатися. Інші ж екіпажі, що були в розбитій колоні бронетехніки, залишилися в палаючих машинах назавжди», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Ця окупація тимчасова. Зеленський закликав українців йти у наступ і виганяти росіян

Українські оборонці Маріуполя продовжують героїчно та мужньо стримують навалу агресора.

Нагадаємо, що Збройні Сили та підрозділи Сил безпеки та оборони України ведуть запеклі бої, щоб утримати визначені рубежі. Ворог, зазнаючи втрат, постійно намагається ухилятися від прямого вогневого контакту з нашими військами. Про читуацію на різних напрямках дізнавайтеся тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!