Укрпошта планує запустити новий сортувальний центр у Львові

3667 0
Першу чергу можуть запустити вже на початку наступного року.
Фото: ghall.com.ua

Фото: ghall.com.ua

Національний оператор поштового зв’язку ПАТ «Укрпошта» на початку наступного року планує запустити першу чергу нового сортувального центру у Львові. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Перша фаза — приблизно 7 тисяч м кв. У першу чергу ми плануємо налагодити, власне, опрацювання поштових відправлень і кореспонденції. І потенційно дуже розраховуємо на привернення імпортно-експортних потоків», — розповів керівник компанії Ігор Смелянський.

За його словами, вже почали відповідні роботи та очищають територію під будівництво. Він додав, що проект передбачає модульний розвиток і буде добудовуватись залежно від росту об’єму обробленої кореспонденції. Переможцем тендеру стала компанія «Прогрестехбуд», яка проводить підготовчі роботи вартістю 849 тисяч гривень.

Читайте також: Укрпошта збільшила вартість своїх послуг. Деталі

Нагадаємо, у 2016 році анонсували створення нової сортувальної лінії європейського зразка поблизу Львова. Тоді заступниця голови Львівської ОДА Ірина Гримак повідомила, що новий об’єкт Укрпошти буде максимально комп’ютеризований та стане своєрідним центром передавання пошти до Європи. Торік розпочали перші земельні роботи та розробили проект.

Загальна площа будівництва становитиме 18 тисяч м кв., а вартість сортувального центру, який обслуговуватиме західні регіони — 69,4 млн гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!