Вагітних із підозрою на Covid-19 відправлятимуть у три медзаклади Львова. Кого і куди

2739 0
Ідеться також про жінок з ГРВІ та пневмоніями.
Фото: Вікторія Андрєєва/Твоє місто

Фото: Вікторія Андрєєва/Твоє місто

Від 10 серпня у Львові три медзаклади приймають вагітних жінок і породіль з Covid-19 та підозрою на це захворювання. Про це Tvoemisto.tv розповіли у пологовому клінічному будинку Львова №1.

Так, вагітних жінок із терміном вагітності понад 22 тижні і породіль із пневмоніями, спричиненими коронавірусом та позашпитальними пневмоніями госпіталізують КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна лікарня».

Читайте також: На Львівщині приймають лікарні другої хвилі Covid-19

Перший пологовий будинок у разі потреби прийматиме вагітних із загрозою переривання вагітності терміном до 22 тижнів із проявами ГРВІ, пневмоніями, зокрема із підтвердженим коронавірусом. Також тут прийматимуть жінок в пологах після 22 тижнів вагітності, мешканок Львова.

Щодо мешканок Львівської області, то вагітних із підтвердженою інфекцією Covid-19 госпіталізовують до КНП ЛОР «Львівський обласний клінічний перинатальний центр» на вул. Джорджа Вашингтона, 6.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!