Вакциновані двома дозами CoronaVac українці зможуть подорожувати після бустера Pfizer

3266 0
Дія сертифікату після бустерного щеплення становитиме 270 днів, тобто 9 місяців.
фото: mnen.tk

фото: mnen.tk

Українці зможуть подорожувати до країн, які не визнають щеплення вакциною Coronavac, якщо отримають бустерну дозу від Pfizer. Так, у міжнародному сертифікаті відображатиметься остання отримана вакцина. Про це повідомили у HELSI для пацієнтів.

«Тож якщо ви отримали перші два щеплення вакциною Coronavac, а бустерну дозу – Comirnaty від Pfizer-BioNTech, то в сертифікаті буде відображена назва Comirnaty», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: SkyUp планує літати зі Львова до Мюнхена

Такий сертифікат дає право в’їзду до тих країн, де приймають сертифікати про щеплення Comirnaty від Pfizer. Дія сертифікату після бустерного щеплення становитиме 270 днів, тобто 9 місяців.

Нагадаємо, що умови в'їзду до кожної країни слід перевіряти окремо на сайтах Посольств та tripadvisor.mfa.gov.ua, оскільки вони можуть оновлюватися. А детальніше про те, кому потрібна бустерна доза вакцини від коронавірусу, навіщо вона, чим відрізняється від додаткової та що буде з сертифікатом, дізнавайтеся тут



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!