Від початку року за неправильну стоянку авто у Львові виписали штрафів на 9,5 мільйонів гривень

711 0
Загалом від штрафів за паркування в міський бюджет надійшло 10,9 мільйонів гривень.
фото: твоє місто

фото: твоє місто

У цьому році інспектори паркування виписали 28 902 штрафи на суму 9,5 мільйонів гривень за неправильну стоянку авто. Також було евакуйовано 1000 транспортних засобів. Про це повідомили в управління безпеки Львова.

З початку року за це стоянку на пішохідному переході або близько до нього покарали 1597 водіїв. 

«Авто, припарковане на пішохідному переході, створює ризик для пішоходів, оскільки знижує видимість та підвищує ймовірність ДТП. Інспектори щодня фіксують такі випадки та вживають заходів для притягнення порушників до відповідальності, евакуюючи авто на штрафмайданчик, якщо це можливо», – наголосили в управлінні.

Загалом, від штрафів за паркування в міський бюджет надійшло 10,9 мільйонів гривень, у тому числі і зі штрафів минулого року. Частину цих коштів направляють на підтримку українських військових.

Перелік майданчиків для паркування – на Геопорталі Львова.

Нагадаємо, що  Tvoemisto.tv поспілкувалося з інспектором: як він визначає, який автомобіль потрібно евакуювати, хто має компенсувати вартість пошкодженої під час евакуації машини, скільки евакуаторів працює у місті та чи справді є такі авто, які вони не можуть забрати на штрафмайданчик. Читайте за посиланням
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!