Відновлення роботи малого бізнесу та поранені лікарі. Головне за добу в Києві

1696 0
Аби ви були в курсі подій та володіли перевіреною інформацією, ми зібрали найголовніші події дня у столиці України.

27 березня у Києві було тихим. Час від часу лунала повітряна тривога, однак ситуація була спокійною. Столиця повертається до життя. Поступово збільшується кількість працюючих приватних закладів. На вихідних працювали понад 650 продуктових магазинів, 300 кав’ярень, 360 станцій техобслуговування авто, 185 перукарень, близько 50 автомагазинів, 8 ярмарків та 33 столичні ринки.

За даними міській адміністрації, упродовж місяця повномасштабної війни отримали поранення один лікар та три водії «швидкої». Усього з 24 лютого київські «швидкі» прийняли понад 16 500 викликів. Серед них – більш ніж 400 викликів до поранених внаслідок ворожих дій окупанта. 

Читайте такожApple, Google, Spotify та OLX. Мінцифри назвало свіжі санкції проти Росії

«Укрзалізниця» подовжує маршрут електрички сполученням Дарниця – Святошин повноцінним кільцем навколо Києва. Це дасть змогу мешканцям лівого берега від Воскресенки до Лівобережного масиву, Дарниці та Березняків безпечно та швидко дістатися центрального вокзалу. Крім того, електричка проходитиме Борщагівку, Сирець та на доступній відстані на південь від масиву Оболонь, де рух транспорту наразі ускладнений.

Унаслідок пожежі ввечері, після потрапляння залишків збитої ракети, у Києві сталося займання на території приватної садиби.

Читайте також: Путін не може лишитися при владі, – Байден. Відео

«27 березня о 23:12 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу у Дарницького району столиці. Вогнеборці по прибуттю встановили, що внаслідок потрапляння залишків збитої ракети, сталося загоряння на території приватної садиби у гаражі», – про це повідомили в ДСНС України.

О 00:27 28 березня пожежу локалізували на площі 100 кв. м, а о 01:24 – ліквідували.

Нагадаємо, напередодні в Генеральному штабі Збройних Сил України заявили, що окупанти намагаються активізувати діяльність диверсійно-розвідувальних груп на території Києва. Мета Росії – дестабілізація ситуації в місті.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!