Київ

Внаслідок ранкової ракетної атаки на Київщині пошкоджені кілька приватних будинків

524 0
Оперативні служби продовжують роботу з ліквідації наслідків ранкової атаки.

Під час російської ракетної атаки вранці 8 грудня уламки збитих ракет пошкодили кілька будинків на Київщині. Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація.

Станом на 11:00 внаслідок падіння уламків збитих ворожих ракет на Київщині пошкоджено 3 приватні будинки у двох районах Київщини. У будинках вибиті вікна, двері, посічені фасади, частково зруйновано стіни. Також пошкоджено одну автівку.
 
Постраждалих та жертв серед людей немає.
 
Оперативні служби продовжують роботу з ліквідації наслідків ранкової атаки.
 
«Збираємо інформацію про обсяги потрібної допомоги мешканцям пошкоджених будинків. Київська ОВА спільно з районами та громадами активно долучається до допомоги постраждалим. Залучаємо всі можливі ресурси. Уже домовився з міжнародним фондом GEM про оперативну заміну вікон у будинках», - наголосили в КОДА.
 
Вранці 8 грудня російські війська атакували Київ з бортів стратегічної авіації Ту-95МС. Сили і засоби ППО усі ракети, що летіли в напрямку столиці. Усього було задіяно 7 літаків із району Саратовської області, які, попередньо, випустили 19 крилатих ракет повітряного базування. Силами ППО знищено 14 із 19 крилатих ракет Х-101/Х-555 на Дніпропетровщині та Київщині. Водночас окупанти поцілили по Павлограду, Тернівці та Юр’ївській громаді на Дніпрпетровщині, загинула одна особа, ще 4  поранені, пошкоджено 16 приватних будинків і 5 дачних. .
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!