Волонтери з Великої Британії доправили на Львівщину 23 позашляховики для ЗСУ

1508 0
Їх уже передали військовим.
Фото:  Максим Козицький, Телеграм-канал

Фото: Максим Козицький, Телеграм-канал

Волонтери з Великої Британії закупили та особисто доправили на Львівщину 23 позашляховики для наших оборонців, про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, відбулося це в межах ініціативи британського фермера Марка Лерда «Пікапи для миру». За час повномасштабної війни Марк разом з друзями передав українським захисникам уже 130 позашляховиків, а ще – тепловізори, бронежилети, теплий одяг натівського зразка та генератори.

«Дуже цінуємо те, що Марк допомагає нашим воїнам з 2014 року і сьогодні наголосив, що буде робити це до переможного кінця», – розповів голова ОВА.

Максим Козицький додав, що авто, які доправили цього разу, уже передали представникам 80 окремої десантно-штурмової бригади, 103 та 125 бригад тероборони, 62 окремого батальйону тероборони, 47 окремої механізованої бригади «Магура».

«Транспорт укомплектований важливим вантажем, який стане у нагоді на передовій. Частину пікапів залишили Львівському обласному ТЦК та СП», – зазначив голова ОВА.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!