Політична реклама

Вулиця Городоцька у Львові відремонтована наполовину, Коперника - трохи більше

1103 0
Вулиця Коперника готова на 60%, і її обіцяють відкрити орієнтовно 20 жовтня.

Вулиця Городоцька готова на половину, а вулиця Б. Хмельницького – майже на 40%, - розповів директор Львівавтодору Олег Береза.

На вулиці Коперника вимощують бруківку і до 20 жовтня планують відкрити її для транспорту.  Також на цій вулиці, уже почали облаштовувати тротуари, - зазначив чиновник.

Що стосується вулиці Городоцької, то роботи щодо її реконструкції виконані наполовину. Там почали ставити плити, каналізація завершена, залишилось водопостачання.

Також, за словами Олега Берези, там розпочали дорожній ремонт: завозять пісок, щебінь. Після цього залиють бетон, покладуть трамвайні плити. Наступного тижня розпочинаються дорожні роботи на вулиці Степана Бандери.

Вулицю Промислову, яку також мали ремонтувати, у зв’язку з тим, що додались нові ділянки, перенесли на наступний рік. Її залишили відкритою для руху транспорту, відновили дорожнє покриття і автомобілі спокійно можуть проїжджати, - прокоментував Олег Береза.

Також за його словами, на вулиці Богдана Хмельницького завершуються роботи з водопостачання та каналізації. На цій вулиці затягнулися роботи через те, що вулиця – стара і комунікації складні, - нагадав керівник підприємства.

Джерело: Погляд


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!