Вимагали 5 мільйонів. У Львові повідомили про замінування залізничного вокзалу та аеропорту

1370 0
Вибухового пристрою не виявили.

Вчора ввечері львівські поліцейські отримали анонімне повідомлення про замінування приміщень Головного залізничного вокзалу та Міжнародного аеропорту ім. Данила Галицького. Серед вимог – перерахувати 5 мільйонів гривень. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Читайте також: Через підозрілу сумку із залізничного вокзалу Львова евакуювали понад 200 людей

На вокзалі та аеропорту провели обстеження, проте вибухового пристрою не виявили.

Поліцейські проводять заходи із встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення.

Нагадаємо, у серпні до поліції надійшло повідомлення від працівників головного залізничного вокзалу міста Львова, що на пл. Двірцевій знайшли підозрілу сумки, яку виявили в одному із залів очікування.

Напередодні на території Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького знешкодили сумку, в якій міг бути небезпечний пристрій. Тоді працівники служби безпеки аеропорту повідомили поліцію про те, що на території аеропорту виявили підозрілу сумку, в якій могла бути вибухівка. Працівників та пасажирів також евакуювали.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!