Політична реклама

Виробники туалетного паперу "Кохавинка" дурять своїх покупців

3590 1
Антимонопольний комітет України оштрафував ПАТ «Кохавинська паперова фабрика», що у смт. Гніздичів Львівської області, на 1 млн грн за поширення інформації, що вводить в оману.

Про це повідомила прес-служба АМКУ, - зазначає видання "Варіанти".

Фабрика поширила неправдиві відомості про споживчі властивості туалетного паперу під назвою «Кохавинка», - стверджується у повідомленні. 

Зокрема, на обгортці цієї продукції зазначалося: «антисептичний».

Розслідування показало, що фабрика, виробляючи продукцію згідно з відповідною технологією, не проводила додаткових розширених бактеріологічних та вірусологічних досліджень щодо наявності антисептичних властивостей готового туалетного паперу.

Як відомо, антисептика – це комплекс заходів, спрямованих на пригнічення росту або знищення мікроорганізмів на біологічних об’єктах. Антисептики застосовуються для обробки шкіри, зокрема рук, операційного поля, ран тощо.

У свою чергу, поширення неправдивої інформації призвело до введення споживачів в оману щодо антисептичних властивостей паперу.

Колегія Комітету зобов’язала ПАТ «Кохавинська паперова фабрика» припинити порушення.


Читайте також:
17 Грудня, 2012 14:23
Добродій нороде мій, не робіть собі слави на тупих наїєдах АМК.. як вам така думка - [***]://[***].kpf.ua/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!