Київ

В центрі Києва встановили нову марку-фотозону з Путіним у Гаазькому суді

1231 0
Відтепер кияни та гості міста можуть сфотографуватися біля зображення Путіна, якого на суд в Гаагу привів головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.
Фото: Чесно

Фото: Чесно

В центрі Києва, на Хрещатику, біля мерії, встановили нову марку-фотозону з путіним у Гаазькому суді, біля якої всі охочі можуть сфотографуватись. Відтепер кияни та гості міста можуть сфотографуватися біля зображення Путіна, якого на суд в Гаагу привів головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Нову марку-фотозону створили до 9 травня представники руху «ЧЕСНО».

«Після того, як стався вибух на Кримському мосту, у російських пропагандистів була істерика. Вони собі нафантазували, що «київська влада» підготувалась і відзначала подію фотозоною у самому центрі Києва. Зазначимо, що ніякого стосунку до наших марок влада Києва не має», — сказала лідерка громадської організації Віта Думанська. 

Раніше організація презентувала марку «Бавовна Кримського мосту», як частину виставки «Інфоспротив», що розповідає про інформаційну боротьбу українців з Російською Федерацією. 

Згодом, як пишуть в русі «ЧЕСНО», кияни висловили бажання побачити марку «Бавовна над Кремлем».

Зазначимо, у березні Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна та уповноваженої з прав дітей РФ Марії Львової-Бєлової за депортацію українських дітей до Росії.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 
«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!