Як минула ця ніч у Львові?

3056 0
У зв’язку із надзвичайними подіями, які трапились вчора у Львові, багато мешканців турбуються про безпеку міста. Tvoemisto.tv запитало, як минула ця ніч у заступника голови ЛОДА Андрія Корната, який очолив координаційний комітет на Львівщині.
фото: lviv-redcross.at.uа, zik.ua, stezhkamu.com

фото: lviv-redcross.at.uа, zik.ua, stezhkamu.com

 «Ця ніч була спокійна. Громадські активісти спільно з органами виконавчої влади та правоохоронцями патрулювали місто», –  зазначив Андрій Корнат.

Читайте також: Як львів’янам реагувати на підозрілі предмети. 5 правил

Про стан міліціонерів, які постраждали під час учорашніх вибухів, поки що офіційної інформації немає. Сьогодні о 9 годині відбудеться нарада. «Ми матимемо детальну інформацію не лише по Львову, а й знатимемо, що відбувалося по районах та селах. Інформацію оприлюднимо в ЗМІ», –  повідомив Андрій Корнат.

Нагадаємо, учора, 14 липня, у Львові пролунали вибухи – у місті спрацювали дві розтяжки з гранатами у дільничних відділках міліції на вулиці Плуговій та Липи. Постраждало двоє працівників міліції. У зв’язку з цим до мешканців міста звернувся начальник ГУМВС України у Львівській області Дмитро Загарія із закликом не панікувати та співпрацювати із правоохоронцями, щоб зробити вулиці рідного міста безпечними. Віднині Львів також патрулюватимуть громадські активісти, у місті виставлять офіційні блокпости.

Спілкувалася Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!