Політична реклама

Театр ім. Заньковецької готовий знизити ціни на квитки

2157 0
Про це під час прямого ефіру на tvoemisto.tv 20 березня розповів генеральний директор театру ім. Марії Заньковецької Андрій Мацяк.
Андрій Мацяк, фото www.lvivpost.net

Андрій Мацяк, фото www.lvivpost.net

За словами А.Мацяка, як тільки у глядача починаються фінансові проболеми, ціни на квитки одразу трохи знижують. Адже головні глядачі театару це – студенти, викладачі, медики. Відтак, незначне зниження цін на квитки показує повагу до глядача, бажання його утримати, а також економічний погляд на ці речі.

«Не було людини, яка б не мала грошей на квитки, і щоб вона прийшла під двері театру Заньковецької  і щоб цій людині відмовили. Це є радянський принцип загальнодоступності культури. І це було правильно.

Зовсім недавно були концерти, на які було важко потрапити. Наприклад, Романа Віктюка. І коли зібралося понад 100 людей біля театру, які хотіли потрапити на виставу, але не могли, бо були дорогі квитки, ми домовилися з адміністарацією Віктюка, щоб ці люди потрапили в зал. Незважаючи на певні порушення правил пожежної безпеки. І так було, і так буде в майбутньому»,  - зазначив Андрій Мацяк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!