Як у Львові відзначатимуть День захисника України. Програма

1650 0
Tvoemisto.tv транслюватиме низку подій у себе на ресурсах (у Фейсбуку та на Ютюб-каналі).
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У свято Покрови Пресвятої Богородиці, 14 жовтня, Україна відзначатиме День захисника та 78-му річницю створення Української повстанської армії. З цієї нагоди у Львові підготували чимало тематичних заходів, які триватимуть упродовж тижня. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«14 жовтня ми започатковуємо традицію урочистого підняття прапора на Сихові, і це, можливо, буде один з найвищих прапорів у Львові. Буде виставка військової техніки, де буде змога не лише оглянути саму техніку, а й поспілкуватися з військовими. Також буде «безпечний концерт» за участю гуртів учасників АТО та гурту «Мері», – каже заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Із 10 до 17 жовтня триває акція «Дні захисників України». Заклади, магазини й різні установи надаватимуть знижки на товари і послуги для учасників бойових дій та їхніх сімей. До акції можуть долучитись усі охочі підприємці. Організатори створили онлайн-карту, куди вносять установи і заклади, які візьмуть участь в акції. Карта доступна за посиланням. Кожен заклад, який долучиться до акції, отримає відповідну наліпку. Станом на зараз їх є близько 40 закладів.

Додамо, що Tvoemisto.tv транслюватиме низку подій у себе на ресурсах (у Фейсбуку та на Ютюб-каналі). Зокрема, виставку військової техніки на Сихові та урочисте підняття державного прапора на меморіалі Героїв Небесної Сотні на вул. Кривоноса.

Час

Назва заходу

Локація

 

14 жовтня (середа)

12.00-15.00

Виставка військової техніки

Площа перед центром Довженка (пр. Червоної Калини, 81)

12.30-14.30

Підняття Державного прапора України

Площа перед центром Довженка (пр. Червоної Калини, 81)

14.00-14.40

Урочистий Церемоніал підняття Державного прапора за участі Національної академії сухопутних військ та вояків УПА, молитва на Меморіалі Героїв Небесної Сотні

Сквер на перехресті вул. М. Кривоноса та вул. Замкової

18.00-21.00

Безпечний концерт гурту «Мері»

Площа перед центром Довженка (пр. Червоної Калини, 81)

18.00-19.00

Молитва у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла за участі учасників АТО

Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла

(вул. Театральна, 11)

       

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!