Яке майно задекларували заступники Садового та на Львівщині зросла кількість мільйонерів. Підсумки доби

1609 0
Нині 5 січня та 681 доба героїчного протистояння російській агресії.
Фото: Андрій Садовий

Фото: Андрій Садовий

Акцент дня: Яка зарплата у заступників Садового та яке майно вони задекларували. Нещодавно у відкритих реєстрах з’явилися майже усі декларації заступників міського голови Львова Андрія Садового за 2022 рік. Лише заступник міського голови з питань містобудування Любомир Зубач подав таку за 2021 рік. Tvoemisto.tv переглянуло усі доходи львівських чиновників, що перебувають на посадах заступників Садового.

Читайте також: На Львівщині зросла кількість мільйонерів за другий рік повномасштабного вторгнення. Найбільше їх мешкає у Львівському районі.

Ситуація на фронті: За даними Генштабу (станом на 6:00), за добу відбулося 59 бойових зіткнень. Українська авіація та підрозділи ракетних військ завдала ударів по 11 районах зосередження противника та 2 по його пунктах управління. Уражено засіб протиповітряної оборони, 4 артилерійських засоби, 2 станції радіоелектронної боротьби та 3 ворожі пункти управління.

На Херсонському напрямку українські воїни надалі продовжують заходи із розширення плацдарму.

Уночі російські окупанти учергове атакували Україну ударними БпЛА типу «Shahed-136/131». Триває бойова робота сил та засобів протиповітряної оборони України, результати будуть повідомлені пізніше.

Читайте також: Законопроєкт про мобілізацію: відбулось перше обговорення документа. Наразі тривають дискусії майже щодо усіх позицій закону.

Та: З російського полону повернулися шестеро мешканців Львівщини.

Зокрема, військовий медик зі Львова.

А також: Дев’ятирічний хлопчик зі Львова зібрав уже чотири млн грн на ЗСУ. Каже, що у репертуарі має пісні, які нагадують людям, що війна триває.

Ключові події:

1. Проникли в систему майже рік тому. Стали відомі нові деталі атаки на «Київстар». Атака знищила «майже все», включаючи тисячі віртуальних серверів і ПК.

На цю ж тему: СБУ викрила підприємство на Київщині, яке постачало в рф засоби тактичної медицини. За матеріалами справи, протягом 2022-2023 років ділки переправили до рф декілька партій тактичних джгутів та бинтів власного виробництва на загальну суму на понад 40 млн у гривневому еквіваленті;

2. Для реставрації музею Шухевича оголосять архітектурний конкурс. У пʼятницю служби почнуть розбирати завали.

Читайте також: На Київщині перша сім’я в Україні придбала житло за сертифікат у «Дії». Під час активних бойових дій таунхаус родини у Гостомелі вщент згорів;

3. Поляки відновили блокаду пункту пропуску «Медика-Шегині». Пропускатимуть по три вантажівки на годину.

Читайте також: В Києві встановлять 30 нових скляних зупинок для транспорту. Чому це погана ідея. На цих зупинках пасажири чекатимуть на відбій тривоги і це створює додаткову загрозу життю людей;

4. У Львові виділили понад 70 млн грн на лікарні Першого ТМО, але на інші поліклініки грошей поки немає. Депутатів обурив такий розподіл коштів.

Читайте також: Два львівських виші стали найпопулярнішими за кількістю поданих заяв. Найбільше заяв на бакалаврат подали у два львівські університети: Національний університет «Львівська політехніка» та Львівський національний університет імені Івана Франка.

Та: Що планують зробити за 237 млн грн в школі біля Львова. Після реставрації у ній зможуть навчатися понад 1000 дітей;

5. У центрі Львова військові капелани проведуть загальноміське освячення води. Воду освятять військові капелани різних конфесі. Упродовж дня львів’яни зможуть взяти свячену воду до своїх домівок.

На цю ж тему: Львів’ян закликають не пірнати у водойми на Водохреща. Купання у холодній воді може бути корисним лише за умови, якщо загартовуватися регулярно.

Погода: Вітер та ожеледиця: якою буде погода у Львові 5 січня. Львівʼян попереджають, що під час сильного вітру варто оминати великі дерева, електричні лінії, антени, рекламні щити та інші масивні конструкції, адже внаслідок негоди вони можуть пошкодитись і, таким чином, травмувати тих, хто буде поруч.

Слава Україні. Гарного Вам дня!



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!