Які події до Дня Незалежності можна відвідати сьогодні і завтра. Перелік, локації, час

2467 0
Зібрали в добірку всі події, на які можна буде піти в День прапора та День Незалежності.
фото: лмр

фото: лмр

Україна відзначає 30-річчя своєї незалежності. Із нагоди свята у Львові відбуватиметься безліч заходів. Так, святкування буде складатися з двох частин – офіційні заходи та мистецькі. Цього року планують охопити кожен район міста і населені пункти Львівської міської територіальної громади.

До Дня прапора сьогодні, 23 серпня, урочисто піднімуть пропор України та презентують проєкт «Музика просто неба». Цей захід відбудеться до 18.00 на Меморіалі пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Безпосередньо у День Незалежності у центрі Львова відбудеться символічний легкоатлетичний забіг «Забіг у вишиванках». Організаторами заходу є громадська організація Smart Run та управління спорту ЛМР. Учасники бігтимуть дистанції на 5, 3 та 1 км (також будуть короткі дитячі забіги) у футболках із вишитим орнаментом. Головна ідея події: забіг на честь 30-річниці незалежності, яскраве патріотичне та родинне свято, свято єдності, коли українці згуртовуються, та усі разом, візьмуть участь у масовому забігу, символізуючи волю та незалежність нашої країни та нації.

На площі біля Національної академії сухопутних військ ім. Сагайдачного. відбудеться великий святковий концерт, під час якого на львів’ян за гостей міста очікують виступи таких виконавців, як Аркадій Войтюк, ALYONA ALYONA, NAVKA, гуртів KALUSH і PATSYKI Z FRANEKA.

Традиційно на Личаківському кладовищі відбудуться заходи із вшанування пам’яті Героїв України. Детальніше з повною програмою святкувань на сьогодні та завтра можна переглянути нижче:

Повна програма заходів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!