Які професії мають найбільший попит у рекрутингових центрах

1048 0
Охочі можуть обрати бажану посаду онлайн або прийти до центрів рекрутингу.
Умовне фото: ЛМР

Умовне фото: ЛМР

В Україні вже відкрито 20 центрів рекрутингу, а найбільший попит мають посади водіїв, механіків, операторів дронів. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров у інтерв'ю, оприлюдненому на Ютуб-каналі МОУ.

Очільник Міноборони нагадав, що в Україні вже працюють 20 рекрутингових центрів, і відкриватимуться нові. МОУ визначило перелік посад у війську, які люди можуть обрати самостійно.

«Водії, механіки, люди, які хочуть використовувати дрони, більш цивільні посади – вони мають дуже великий попит», – сказав Умєров.

Читайте також: Чим корисний рекрутинг та як обрати місце, де хочете воювати

За його словами, охочі можуть обрати бажану посаду онлайн або прийти до центрів рекрутингу.

«Ми даємо людям вибір, щоб вони не боялися служити своїй країні, щоб вони приходили на роботу: обирали професію, проходили всі співбесіди і отримували посаду, яка буде працювати на користь держави», – зазначив міністр.

Нагадаємо, що у Львові функціонує пʼять рекрутингових центри різних військових формувань – «Вовків да Вінчі»«Азову»3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, львівської 103-ї бригади ТрО та 24-тої окремої механізованої бригади імені короля Данила. Детальніше тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!