Якою буде погода на Водохреща у Львові. Прогноз

1177 0
19 січня погоду визначатиме проходження активних атмосферних фронтів з південного заходу.
Фото Львова, умовне / Твоє місто

Фото Львова, умовне / Твоє місто

Завтра, 19 січня, погоду на Львівщині визначатиме проходження активних атмосферних фронтів з південного заходу. Буде хмарно, синоптики також передають мокрий сніг та дощ. Вдень можливі місцями значні опади та подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах буде ожеледиця, впродовж доби температура становитиме 0-5 градусів тепла. 

Джерело: Львівський гідрометцентр у коментарі Tvoemisto.tv

20-21 січня також очікується проходження атмосферних фронтів, буде хмарно, опади змішаної фази. Зокрема, 20 січня передають мокрий сніг та дощ. На дорогах – ожеледиця, вітер переважно північних напрямків і температура від -2 до 3 тепла.

22-23 січня погода покращиться, буде хмарно з проясненнями без істотних опадів, на дорогах  ожеледиця, вітер  південно-східних напрямків, 7-12 м/сек, температура вночі коливатиметься від 2 до 7 градусів морозу. Удень 22 січня від -2 до 3, а 23 – вже 0-5 тепла. У ці дні на територію Львівщини виходить гребінь антициклону, тому вночі будуть прояснення, повітря вихолодиться, буде 2-7 морозу, а вдень буде сонячно і підніматиметься температура. 

Олена Шумик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!