Київ

Японська компанія допоможе Київщині переробити будівельне сміття з руїн для повторного використання

541 0
Київщина потребує належної утилізації будівельних руїн, які накопичуються під час демонтажу знищених об'єктів.

Міжнародна компанія Miyamoto International допоможе Київщині створити комплексну систему перероблювання відходів. Про це інформує пресслужба Київської обласної військової адміністрації.

Умови співпраці обговорили на зустрічі очільник КОВА Руслан Кравченко і генеральний директор Miyamoto International Хідекі Міямото.

Японська компанія відома на міжнародній арені своїм досвідом відновлення населених пунктів після стихійних лих, військових конфліктів та катастроф.

Через російську збройну агресію Київщина потребує належної утилізації будівельних руїн, які накопичуються під час демонтажу знищених об'єктів.

Як зазначив Руслан Кравченко, влада області прагне налагодити переробку будівельних залишків із застосуванням сучасних технологій задля можливості їх повторного використання. Завдяки цьому вдасться досягти ще однієї мети — збереження природних ресурсів, зменшення забруднення довкілля та розвиток економіки області, додав начальник КОВА.

Із гендиректором Miyamoto International обговорили пропозицію будівництва на Київщині сучасного комплексу з переробки відходів. Цей проєкт уже впроваджується в Україні за кошти міжнародних донорів, але потребує подальшої підготовки, належного техніко-економічного обґрунтування і залучення фінансування, повідомив голова Київської ОВА.

Miyamoto International має офіційні представництва у 27 країнах світу. Партнерами компанії є такі міжнародні організації, як Світовий банк, USAID та більшість агентств ООН.

Як ми писали, Буча планує скористатися досвідом відбудови зруйнованих об’єктів у Хіросімі. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!