З АТО на Різдво. Як Львів зустрів героїв

2298 1
20 днів відпустки а потім знову в АТО. До Львова 4 січня із зони АТО повернулися 350 бійців четвертого добровольчого батальйону 24-ї механізованої бригади, які 72 дні несли службу поблизу населеного пункту Кримське Луганської області.
Фото ЛОДА

Фото ЛОДА

На залізничному вокзалі героїв зустріли родичі та близькі бійців, звичайні львів’яни, а також голова Львівської ОДА Олег Синютка та голова Львівської обласної ради Петро Колодій, .

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять п'яти бійців 4-го добровольчого батальйону 24-ї механізованої бригади, які загинули під час бойової служби.

Як повідомили tvoemisto.tv у прес-службі ЛОДА, після прибуття військові матимуть до 20 днів відпустки, після чого повернуться до місця постійної дислокації - у військову частину м. Яворова.

 

ТЕГИ: АТО, Герої

Читайте також:
5 Січня, 2015 10:07
Днеропетровск Им пенсию и пособия будут начислять из зарплаты или они в тени ?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!