Політична реклама

З наступного тижня у Львові на неправильно припаркованих автомобілях залишатимуть наліпки

1223 0
З наступного тижня активісти facebook-спільноти "Дайте пройти" розпочнуть наклеювати на автомобілі, що порушують правила паркування, наліпки. Про це на сторінці у групі повідомив активіст руху Отар Довженко.

"Їх буде багато (кілька тисяч), мають бути в кінці тижня. Вони маленькі (~А6)", - написав учасник групи "Дайте пройти".

Зараз у групі вже почали обговорювати запитання можливих спроб дискредитації спільноти.

"Ризик - питання довіри, щоб не брали люди неадекватні, які не причетні до акції і не знають наших засад. Легко акцію здискредитувати", - пише у коментарях до повідомлення учасниця спільноти Ірина Магдиш.

Щодо того, на які автомобілі наклеюватимуть наліпки, О. Довженко відповів, що сподівається, що учасники групи залишатимуть наклейки лише на тих автомобілях, які справді порушують правила паркування.

"Перевіряти на знання ПДР не будемо, там чотири пункти, які стосуються нашої проблеми, і вивчити їх неважко", - відповів на запитання журналіста "Твоє місто" активіст групи. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!