Київ

У Києві демонтували майже три тисячі незаконних рекламних вивісок за два місяці

576 0
Столичні комунальники прозвітували про виконану роботу з приведення реклами до належного стану у місті за перші два місяці року.
Фото: Київреклама

Фото: Київреклама

Загалом за період січень-лютий у Києві демонтували 2971 незаконну рекламну конструкцію, повідомляє у Facebook Управління з питань реклами КМДА та КП «Київреклама». 

Загалом за перші два місяці, за даними комунальників, бригади КП «Київреклама» прибрали 1607 конструкцій, а ще 1364 зняли самі власники після проведення необхідних обстежень та направлення вимог щодо усунення порушень.
 

Найбільше було демонтовано таких рекламних засобів:

  • Конструкція на фасаді – 912
  • Штендер – 766
  • Банер на будівлі – 711
  • Банер на паркані – 246
  • Кронштейн – 162.

 

Власників зовнішньої реклами і вивісок закликали зменшити кількість роботи комунальникам і оформлювати свої конструкції згідно з правил.

Нагадаємо, Київреклама цього тижня хоче прибрати незаконну рекламу з трьох центральних вулиць міста – Паньківської, Лютеранської та Андріївського узвозу.  

 

 

Фото: Київреклама

ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!