За ніч патрульні Львова затримали 9 нетверезих водіїв

1449 0
Водіям загрожує позбавлення водійських прав на 1 рік та штраф 10200 гривень.
фото: ogo.ua

фото: ogo.ua

Вночі Патрульна поліція Львівської області затримала за керування в нетверезому стані 9 водіїв. Про це повідомляється на сторінці патрульних у Facebook.

Зокрема, на вулиці Виговського поліцейські помітили автомобіль Porsche Cayenne, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування у водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти перевірку чоловік відмовився, тому на нього склали протокол за ст. 130 КУпАП – керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

На проспекті Чорновола патрульні зупинили автомобіль Maserati Levante, водій якого не включив світловий покажчик повороту при зміні напрямку руху. У чоловіка виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій захотів поїхати для перевірки до медичного закладу, проте на місці перевірку проходити відмовився. На нього склали протокол за ст. 130 КУпАП. Також нетверезого водія Mercedes-Benz GL350 затримали на вулиці Під Дубом.

Читайте також: Нетверезий водій у Львові отримав за ніч 8 протоколів

Всі справи передадуть до суду. Водіям загрожує позбавлення водійських прав на 1 рік та штраф 10200 гривень.

Нагадаємо, у Львові стартував масштабний інформаційно-просвітницький проект із безпеки дорожнього руху. Серед заходів, що мають збільшити безпеку львівських доріг - навчання та флешмоби серед школярів, тренінги для водіїв, просвітницьку кампанію в медіа, соціологічне дослідження, серію публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху,.

Організатори проекту «Безпечні дороги» – медіа-хаб «Твоє місто», соціальна ініціатива Української греко-католицької церкви «Хтось не зробить», у співпраці з кафедрою соціології «Львівської політехніки», організацією Rotary Lviv International, Патрульною поліцією Львоваза підтримки мережі магазинів Вухо.ком та ексклюзивного партнера – компанії Aria Group(офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!