Захиснику зі Львівщини посмертно присвоїли звання Героя України

2321 0
Відповідний указ підписав президент Володимир Зеленський.
Фото: орден «Золота Зірка»/джерело: «Новинарня»

Фото: орден «Золота Зірка»/джерело: «Новинарня»

Вчора, 28 червня, президент України вручив відзнаку сімʼї загиблого воїна Сергія Кулика з с. Старич Яворівського району. Захисник загинув 3 березня під час оборони Гостомеля, що на Київщині.

Джерело: Львівська ОВА

Указ «Про присвоєння звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка»» підписав президент Володимир Зеленський. Нагороди передали дружині Ользі, донькам Вікторії та Олександрі. 

Читайте також: Львівського захисника посмертно нагородили орденом «За мужність»

Штаб-сержант Сергій «Боцман» Кулик з початку повномасштабного вторгнення стояв на захисті Гостомеля. Вже 3 березня під час бою за місто з російськими окупантами командир відділення прийняв рішення про відступ. «Боцман», аби врятувати якомога більше життів побратимів, викликав вогонь противника на себе.  

Нагадаємо, що батькам полеглого Захисника України Олександра Созанського зі Львівщини вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!