Київ

Заступник директора Київавтодору отримав підозру через встановлення коротких обмежувальних стовпчиків

733 0
Правоохоронці нарахували збитків на майже 2 млн грн
Фото: КМП

Фото: КМП

Ексдиректор одного з районних шляхово-експлуатаційних управлінь Києва, який на даний час працює заступником директора КП «Київавтодор», отримав підозру через службову недбалість. Про це йдеться в повідомленні Київської міської прокуратури.

Як випливає з повідомлення, порушення було допущено в часи, коли підозрюваний працював директором комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управлення по ремонту та утриманню автомобільних шляхів» в найпрестижнішому районі столиці - Печерському. Саме там встановлені стовпчики неналежної висоти привернули увагу прокуратури.

«Згідно з матеріалами слідства, між комунальним підприємством та товариством був укладений договір на постачання дорожнього обладнання, а саме обмежувальних стаціонарних стовпчиків з нержавіючої сталі. Однак, технічні та якісні характеристики вказаного обладнання не відповідали чинним нормам ДСТУ, визначеним для їх висоти», - йдеться в повідомленні.

Вказане прокурори оцінили як збитки через службову недбалість, що спричинила тяжкі наслідки, у розмірі майже 2 млн грн.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!