Львів’ян закликають на один день взяти собак на роботу

3728 1
Учасники зможуть позмагатися за 100 кг корму від «Клубу 4 лапи» та інші призи для улюбленця.

Львів приєднається до акції «Візьми собаку на роботу», яка відбудеться завтра, 21 червня. Тож львів’ян закликають узяти своїх домашніх улюбленців на роботу. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Усеукраїнський день «Візьми собаку на роботу» організовують уже всьоме. Поки що найбільше зареєстрованих із Києва, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Харкова, Чернігова та Вінниці. Однак реєстрація ще триває. Для того, щоби долучитися, треба зареєструватися на сайті dogatwork.com.ua.

Учасники зможуть позмагатися за 100 кг корму від «Клубу 4 лапи» та інші призи для улюбленця.

Читайте також: Львів'ян закликають долучитися до підрахунку вуличних котів

Організатором акції є «Клуб 4 лапи». Їхні представники дають рекомендації з приводу підготовки до робочого дня у товаристві чотирилапого друга та облаштування його особистого простору в офісі так, аби комфортно було всім. 

Додамо, що торік 475 собак у 53 містах взяли участь в акції. А дружні до тварин офіси продемонстрували 248 компаній.



Читайте також:
20 Червня, 2019 14:48
666 ... що ви там вживаєте-приймаєте разом із "закликателями" ? ... після отакого викладання на шпальти наявність в ваших головах "полушарій" сумнівна ... більше схоже , що там у вас конкретні "полужопія" ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!