Завтра у Львові деякі трамваї курсуватимуть зі змінами

5061 0
Частково змінять рух деякі трамваї.
Фото: alltransua.com

Фото: alltransua.com

Завтра, 5 жовтня, на пл. Данила Галицького, 4 замінюватимуть аварійні трамвайні колії та демонтовуватимуть дорожні плити. У зв’язку з цим після 21:00 трамваї №7 та №9 курсуватимуть зі змінами. Про це повідомила Львівська міськрада.   

«Основні роботи проводитимуть у ніч з четверга на п’ятницю. А вже у п’ятницю всі трамваї мають курсувати за звичними маршрутами. При цьому замощення міжколійного простору ще триватиме. Тому просимо власників приватних авто оминати площу Данила Галицького, обравши альтернативний шлях», – зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Весь громадський транспорт Львова хочуть обладнати відеокамерами

Трамвай №7 останній рейс за звичним маршрутом з кінцевої зупинки «Погулянка» матиме о 20:47 год. Далі курсуватиме так: вул. Татарбунарська – вул. Замарстинівська – вул. Торф’яна та у зворотному напрямі.

Трамвай №9 останній рейс за звичним маршрутом з кінцевої зупинки «Залізничний вокзал» матиме о 20:37 год. Далі курсуватиме так: Залізничний вокзал – вул. Вітовського - вул. Руська – вул. Дорошенка – Залізничний вокзал.

Окрім цього, на зазначених ділянках водіїв приватних автівок просять уникнути паркування поруч з місцем робіт.  

Нагадаємо, що Львів має отримати 11 вживаних низькопідлогових трамваїв зі Швейцарії до кінця 2023 року

Володимир Федорович
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!