Завтра у Львові попрощаються із двома Героями. Що про них відомо

9714 0
Обоє загинули на фронті, захищаючи Україну.
ФОТО: ТВОЄ МІСТО

ФОТО: ТВОЄ МІСТО

Завтра у Львові попрощаються із захисниками Романом Найдою та Олегом Колесніковим. Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань. Про це повідомила Львівська міськрада. 

Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Що відомо про Героїв

Роман Найда (18.02.1989-09.09.2023). Львів’янин. Навчався у середній загальноосвітній школі № 90 міста Львова. Після здобуття середньої освіти працював малярем та різноробочим. У вільний від роботи час полюбляв займатися спортом. Під час повномасштабного російського вторгнення боронив Батьківщину у складі 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Загинув, виконуючи бойові завдання на східному напрямку. У Романа Найди залишилися племінники.

Олег Колесніков (30.05.1978-12.09.2023). Львів’янин. Навчався у середній загальноосвітній школі №23 міста Львова. Вищу освіту здобув у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького. Під час навчання в університеті завершив військову кафедру. Працював логістом та завідувачем складу на товаристві з обмеженою відповідальністю «Подорожник». У вільний від роботи час полюбляв їзду на велосипеді та прогулянки з собакою. Під час повномасштабного російського вторгнення боронив Батьківщину у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. В Олега Колеснікова залишилися дружина, мати, брати, теща та племінники.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Фото: ЛМР

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!