Завтра у Львові прогнозують туман та ожеледицю

1754 0
Львів’ян закликають зважати на прогноз погоди й бути обачними під час руху.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Уночі та вранці 9 квітня у Львові буде туман (видимістю 200 – 500 м) та місцями ожеледиця, повідомляє Львівський регіональний центру з гідрометеорології. Львів’ян закликають зважати на прогноз погоди й бути обачними під час руху.

Зокрема, з опадів завтра очікується дощ та мокрий сніг. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 2 – 7° тепла.

Тож водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами та вмикати фари, а пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами і переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях.

Також мешканців закликають користуватися світловідбивачами (стрічки, наклейки, жилет тощо), щоб водії могли вчасно побачити пішохода на дорозі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!