Завтра у Львові прощатимуться з Михайлом Русіним, який загинув у бою з окупантами

3060 0
Львів’ян та гостей міста заликають долучитись до вшанування пам’яті воїна.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У суботу, 4 червня, у Львові прощатимуться з Михайлом Русіним, який загинув у бою із російськими окупантами на території Запорізької області. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: На війні загинув львів’янин, засновник курсу допомоги учасникам АТО Олег Воробйов

Чин похорону відбудеться в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла  о 10.00 год. Від храму на Личаківський цвинтар похоронна процесія рушить о 10.40 год. Вона їхатиме за маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – площа Катедральна – площа Ринок – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – площа Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар (поле почесних поховань №86-А). На будівлях вздовж маршруту колони буде вивішено синьо-жовті прапори з чорною жалобною стрічкою. 

Львів’ян та гостей міста заликають долучитись до вшанування пам’яті воїна й утриматися від проведення гучних розважальних заходів і святкувань.

«Просимо львів’ян у проміжку між 10:30 та 11:00 вийти на вулицю, якою їхатиме похоронна процесія, щоб своєю увагою вшанувати Героя. Маємо гідно віддати шану тим, хто віддав за нас найцінніше – своє життя. Закликаємо львів’ян та гостей міста долучитись. На час похорону просимо утриматися від проведення розважальних заходів чи святкувань», – наголосив керівник департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!