Землю під паркінг біля СКА продали за понад 12 млн гривень

2152 0
Гранично допустима висота будівель майбутньої автостоянки не має перевищувати 14 м.
Фото ЛМР

Фото ЛМР

Земельну ділянку під багаторівневий паркінг на вулиці Клепарівській, 39а у Шевченківському районі Львова продали на земельних торгах за понад 12 млн гривень. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: Підземні паркінги у Львові: навіщо, де, коли і як

Ділянку площею 0,49 га навпроти стадіону СКА погодили на продаж для зведення паркінгу у лютому 2013 року. На засіданні виконавчого комітету ЛМР 23 листопада цього року міськрада погодила містобудівні умови та обмеження на проектування паркінгу. Гранично допустима висота будівель майбутньої автостоянки не має перевищувати 14 м, а відсоток забудови — 65%.

Як уточнили у коментарі Tvoemisto.tv у прес-службі ЛМР, власника земельної ділянки оприлюднювати поки що не можуть, оскільки поки що не підписали з ним договір.

Додамо. що у Львові планують збудувати кілька наземних та підземних паркінгів, зокрема на площах ДвірцевійПетрушевича, перед головним корпусом ЛНУ імені Івана Франка та на вулиці Банківській. Згідно з оновленими Державними будівельними нормами, в історичному ареалі міста дозволили будувати лише підземні парковки.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!