Медики розповіли про стан 3-річної дівчинки, яка випала з 4 поверху у Львові

6021 0
Дівчинці провели операцію.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

3-річна дівчинка, яка наприкінці листопада випала з вікна 4 поверху і вижила, зараз знаходиться у відділенні щелепно-лицевої хірургії Лікарні швидкої допомоги, що на вул. Миколайчука. Оскільки в дитини крім черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та іншого діагностували ще й перелом нижньої щелепи, в лікарні провели операцію та поставили брекет-системи. Зараз дівчинка у задовільному стані. Про це Тvoemisto.tv розповів завідувач щелепно-лицевої хірургії лікарні швидкої допомоги Олег Ковтуняк.

Читайте також: У Львові з вікна на 8-му поверсі випала півторарічна дитина

За його словами, з дитячої лікарні, що на вул. Орлика, в їхню лікарню дитину перевели 6 днів тому через те, що там немає щелепно-лицевого хірурга.

«У дівчинки перелом нижньої щелепи в ділянці тіла і двох суглобових паростків, з незначним зміщенням кісткових уламків. Відтак, під наркозом дитині провели імобілізацію уламків нижньої щелепи за допомогою брекет-систем. Також їй провели протизапальну, загальноукріплюючу терапію. Зараз стан дитини задовільний», – каже Олег Ковтуняк.

За його словами, дівчинку вже готують до виписки для подальшого лікування за місцем проживання.

Читайте також: 9-річна дівчинка випала з вікна дев’ятого поверху у Львові

Нагадаємо, як писало Тvoemisto.tv, 3-річна дитина з вікна 4 поверху випала 28 листопада. Хтось із дорослих забув зачинити вікно, дівчинка виглянула з нього і не втрималася. Дитина впала на газон, що й врятувало їй життя. Лікарі діагностували в неї черепно-мозкову травму, забійну рану язика, перелом ключиці та нижньої щелепи.

Ольга Шведа



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!