Політична реклама

Львівська ОДА визначила будинок для участі в програмі "Доступне житло"

1971 0
Даний комплекс розташований за адресою: Львівська область, Пустомитівський район, с. Зубра, вул. Лісна 50а. Забудовник - приватне підприємство «Гал-Експресія».

Об’єкт належить до ІІІ категорії складності. Будівельна готовність об’єкта на даний момент складає 12 %. На даний час у зазначеному об’єкті пропонуються до участі в програмі доступного житла 190 квартир загальною площею 11 149,00 м2, з них: 90  однокімнатних квартир загальною площею  4 564,0  кв. м;  80 двокімнатних квартир загальною площею 4 928,0  кв м; 20  трикімнатних квартир загальною площею  1657,0 кв м.

Вартість 1 кв. м. загальної площі квартири у зазначеному будинку - 6 150,00 гривень,

Об’єкт введуть в експлуатацію до 15 вересня 2013 року та передадуть на заселення громадянам. Також будинок підключать до мереж та забезпечать газо-, електро-, водо-, теплопостачанням тощо.

Як вже було відомо, нещодавно Головне управління з питань містобудування та будівництва Львівської облдержадміністрації подало заявку  для участі в програмі "Доступне житло".

Джерело: Гал Інфо


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!