На Львівщині директор будівельної компанії продав неіснуючих квартир на 11 млн грн

4438 0
Чоловік встиг фіктивно продати 13 квартир.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині директор будівельної компанії продав 13 неіснуючих квартир, на чому заробив понад 11 млн грн. Про це повідомила прокуратура Львівської області. 

«Фігурант, будучи директором будівельного товариства, здійснив фіктивний продаж майнових прав на 13 квартир. Для цього він уклав з стількома ж потерпілими підроблені договори купівлі-продажу, де вказувалось, що нерухомість буде збудована в майбутньому у визначені строки. Багатоповерхівку мали звести в одному із сіл Пустомитівського району», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Підприємство на Львівщині ухилялося від сплати податків на понад 4 млн грн

Правоохоронці зазначають, що підозрюваний надавав довідку про оплату та зобов’язувався перерахувати кошти на рахунок фірми. Проте згодом розпоряджався ними на власний розсуд. 

Нагадаємо, що російський олігарх Ігор Чуркін організував та заволодів нерухомим майном ЗАТ «Завод комунального транспорту».

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!