Новини
  • У травні в державних кінотеатрах будуть безкоштовно показувати фільми про війну У травні в державних кінотеатрах будуть безкоштовно показувати фільми про війну В Україні протягом усього травня в кінотеатрах державної комунальної власності будуть безкоштовно показувати фільми про Велику Вітчизняну війну. Відповідні зміни до закону "Про увічнення перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років" підтримали в п'ятницю 265 народних депутатів. Закон вступає в силу з 1 січня 2012 року.
  • Квартири в Україні за рік подешевшали на 15%. Дешевшатимуть і далі - експерт Квартири в Україні за рік подешевшали на 15%. Дешевшатимуть і далі - експерт З початком 2011 року, ціни на нерухомість знизилися на 15%, заявив віце-президент Асоціації з нерухомості Віктор Несін. На його думку, якщо після Нового року ринок нерухомості "зупиниться", квартири можуть подешевшати ще більше.
  • Поїздка на таксі подорожчає в три рази Поїздка на таксі подорожчає в три рази Влада хоче, щоб до Євро-2012 всі водії таксомоторів мали ліцензії і возили пасажирів за єдиним тарифом. Таксисти вважають, що через нові правила кілометр шляху має коштувати, як літр бензину, а це близько 10 грн.
  • На сайті онлайн-магазину Євро-2012 одна українська футболка коштує як дві польські На сайті онлайн-магазину Євро-2012 одна українська футболка коштує як дві польські На офіційному веб-сайті Європейського футбольного союзу запрацював онлайн-магазин Євро-2012, який реалізовуватиме ліцензійну продукцію турніру, що проходитиме влітку Україні та Польщі. Втім, як проаналізували журналісти медіа-порталу "Твоє місто", на сайті товар із українською символікою суттєво дорожчий за аналогічний польський.
  • У четвер у Львові за 50 грн розкажуть, як ефективно використовувати свій час У четвер у Львові за 50 грн розкажуть, як ефективно використовувати свій час У четвер, 15 грудня, відбудеться майстер-клас Lviv Startup Club “Time-Management: як покращити свою ефективність”. На ньому, як повідомляютьорганізатори, ви дізнаєтесь про особливості тайм-менеджменту як в загальному, так і в розрізі сфери інформаційних технологій.
  • Польща спростить візовий режим для українців на період Євро-2012 (умови) Польща спростить візовий режим для українців на період Євро-2012 (умови) Польська влада не буде запроваджувати безвізовий режим для українців та громадян інших країн на час проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу, котрий відбудеться на початку літа 2012 року у Польщі та в Україні. Про це повідомив представник прес-служби Міністерства закордонних справ Польщі, коментуючи повідомлення про можливість запровадження безвізового режиму між Україною та Польщею на час Євро-2012.
  • Алкоголь у львівських кіосках може зникнути Алкоголь у львівських кіосках може зникнути Львівська міська рада підготувала ухвалу, яка має на меті заборонити продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв у МАФах. Основним аргументом міських чиновників є те, що саме 80% складених протоколів щодо продажу алкоголю неповнолітнім були складені саме на продавців кіосків. Про це у п`ятницю під час громадських слухань щодо цього питання повідомила начальник Департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.
  • У Львові вже працює Різдвяний ярмарок У Львові вже працює Різдвяний ярмарок 10 грудня, у суботу, у Львові відкрили Різдвяний ярмарок. Він, як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, триватиме протягом новорічних та різдвяних свят до 15 січня 2012 року.
  • До Нового року цитрусові подорожчають на 3 грн До Нового року цитрусові подорожчають на 3 грн За прогнозами «Української фруктової компанії», напередодні новорічно-різдвяних свят ціни на імпортні цитрусові підвищаться на 15-20%. Пояснюють це сезонним піком продажів, коли традиційно збільшуються закупівельні ціни в країнах-постачальниках.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 10-11 грудня 2011 Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 10-11 грудня 2011 У суботу, 10 грудня, „Твоє місто” рекомендує підтримати львів`ян у матчі „Карпати-Динамо”, завітати на концерт камерного оркестру „Cantabile orchestra” та переглянути справжнє чоловіче кіно Квентіна Тарантіно. У неділю - переглянути фільм „Людина, яка змінила все” та останню у цьому році виставу „Оскар і рожева пані”. Детальніше про ці події дивіться у відеоанонсі.
  • Під час Євро-2012 у Львові розповсюджуватимуть путівники п`ятьма мовами Під час Євро-2012 у Львові розповсюджуватимуть путівники п`ятьма мовами Для фанів, які приїдуть у Львів на матчі фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року, місто підготує путівники п`ятьма мовами: німецькою, португальською, данською, польською та англійською. Про це у коментарі медіа-порталу «Твоє місто» повідомила заступник директора ЛКП "Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012" Соломія Короненко.
  • У понеділок частина Личаківського району буде без води У понеділок частина Личаківського району буде без води У понеділок, 12 грудня, під час реконструкції дорожнього полотна на вул. Пасічній, із 9.00 до 22.00 буде припинене водопостачання частини Личаківського району. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Наступних вихідних у перукарнях, клубах та інших закладах Львова ціни буде знижено вдвічі  (список) Наступних вихідних у перукарнях, клубах та інших закладах Львова ціни буде знижено вдвічі (список) 16-18 грудня у Львові вже втретє відбудеться акція «Вихідні у Львові за півціни», на якій деякі салони краси, магазини модного одягу, нічні клуби, кафе удвічі знизять ціни на свої послуги та товари, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Даївці застерігають пішоходів: взимку водіям складніше гальмувати - збільшується ризик наїздів на людей Даївці застерігають пішоходів: взимку водіям складніше гальмувати - збільшується ризик наїздів на людей У грудні у Львові побільшало ДТП за участі пішоходів. Найчастіше причиною стають порушення правил дорожнього руху самими пішоходами та несприятливі погодні умови, - розповіла у коментарі медіа-порталу «Твоє місто» інспектор ВДАІ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області Ірина Пилат.
  • Ціни на паливо можуть знову зрости: влада хоче підвищити акциз на нафтопродукти Ціни на паливо можуть знову зрости: влада хоче підвищити акциз на нафтопродукти Мінінфраструктури направило уряду законопроект, яким пропонується різко підвищити акцизний збір на нафтопродукти. Так, акцизний збір на найпоширенішу марку дизпалива класу Євро-4, на яку припадає близько 70% ринку України, Мінінфраструктури пропонує підвищити більш ніж в два рази - до 100 євро / т.
  • Урядовці обіцяють безкоштовні візи для членів профспілок, релігійних організацій та медійників Урядовці обіцяють безкоштовні візи для членів профспілок, релігійних організацій та медійників Список категорій громадян, які підпадають під дію угоди між Україною та Європейським Союзом про спрощений візовий режим, незабаром буде розширено. Список хочуть доповнити представниками професійних об'єднань, релігійних організацій, а також неурядових організацій. Про це повідомив директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Андрій Олефіров.
  • 40 телеканалів в Україні у 2012 році матимуть цифровий формат 40 телеканалів в Україні у 2012 році матимуть цифровий формат В Україні підходить до завершального етапу будівництво 4-х покриттів мережі цифрового телемовлення в найсучаснішому стандарті DVB-T2. Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв, в інтерв'ю журналістам у середу під час 45-ого засідання Ради глав адміністрацій зв'язку Регіональної співдружності у сфері зв'язку (РСЗ).
  • В Україні подорожчали кредити на купівлю авто В Україні подорожчали кредити на купівлю авто Сайт myBank дослідив зростання кредитних ставок українських банків на купівлю автомобілів за листопад 2011 року. Згідно з аналізом, 17 фінансових установ з 30 перших за розміром активів видають кредити на купівлю нових автомобілів, шість банків позичають на вживані автомобілі.
  • Наприкінці грудня подорожчає м`ясо, але подешевшають крупи Наприкінці грудня подорожчає м`ясо, але подешевшають крупи Перед Новим роком прогнозується подорожчання м’яса, яєць, овочів та фруктів. А бутіки одягу скоро мають оголосити сезон святкових розпродажів. Водночас, речі на ринках, можуть навпаки подорожчати.
  • Кожна 10 шуба в магазині чи на базаірі - підробка Кожна 10 шуба в магазині чи на базаірі - підробка За статистикою кожна десята норка, бобер чи шиншила - несправжні. Очолює рейтинг підробок норка, - її заміняють кроликом, бобром або фарбованим бабаком.
  • Схеми нових маршрутів у Львові розмістять на зупинках та буклетах 
Схеми нових маршрутів у Львові розмістять на зупинках та буклетах Мешканці Львова зможуть ознайомитись із новою транспортною схемою міста. Зображення нової схеми руху транспорту розповсюдять з допомогою буклетів. Крім того, схеми маршрутів розмістять на кінцевих та великих проміжних зупинках громадського транспорту міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Українкам дозволили виходити заміж лише з 18 років
Українкам дозволили виходити заміж лише з 18 років Верховна Рада прийняла в першому читанні проект закону «Про внесення змін до Сімейного кодексу України» (щодо підвищення рівня мінімального шлюбного віку). Як передає кореспондент УНІАН, за дане рішення проголосували 226 із 302 народних депутатів, зареєстрованих в сесійній залі.
  • В суботу у Львові курсуватиме додатковий транспорт
В суботу у Львові курсуватиме додатковий транспорт Як поінформував начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук, у зв’язку з проведенням футбольного матчу у суботу, 10 грудня, у місті курсуватиме додатковий транспорт.
  • Сьогодні затори у Львові були не з вини комунальників, а водіїв – ЛМР  
Сьогодні затори у Львові були не з вини комунальників, а водіїв – ЛМР Із першим снігом комунальні служби впорались достойно. А затори в місті були не через комунальників, а через те, що водії не «перевзули» свої автомобілі. Таку думку в коментарі медіа-порталу «Твоє місто» висловив директор департаменту ЖКГ та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник.
  • McDonald McDonald's оштрафували за дитячі обіди Влада Бразилії оштрафувала на 1,8 млн доларів американську мережу ресторанів McDonald's через дитячі обіди Happy Meal, пише Reuters. На думку експертів, обіди, до складу яких входить іграшка, розвивають у дітей пристрасть до гамбургерів, смаженої картоплі та іншої нездорової їжі.
  • Кабмін збільшив допомогу при народженні дитини Кабмін збільшив допомогу при народженні дитини Кабінет міністрів України збільшив розмір матеріальної допомоги, що виплачується при народженні дитини, повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко. "Ми прийняли дуже важливу постанову, яка змінює розміри допомоги при народженні дитини", - сказав він на прес-конференції у середу в Києві.
  • Хор Кембриджу, який вперше приїхав в Україну, сьогодні виступить у Львові Хор Кембриджу, який вперше приїхав в Україну, сьогодні виступить у Львові Хор Коледжу Ісуса з Університету Кембриджу (Велика Британія) вперше відвідає Україну, де у супроводі органної музики дасть два концерти – один пройде сьогодні, 7 грудня, у Львові, другий – через два дні в Києві.
  • Через перший сніг у Львові утворились затори. ВІДЕО. Як не потрапити в аварію - поради водіям Через перший сніг у Львові утворились затори. ВІДЕО. Як не потрапити в аварію - поради водіям "Комунальні служби міста готові до роботи в зимовий період". Повідомлення з таким змістом сьогодні, 7 грудня, о 9.15 оприлюднила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на директора департаменту ЖКГ та інфраструктури ЛМР Володимира Олійника. У той час на дорогах міста утворились затори, а середня швидкість пересування автомобілів зменшилась до 20-30 км на годину.
  • 5 способів потрапити на Євро-2012 5 способів потрапити на Євро-2012 Квитки за квотою команд-учасниць почнуть продавати 12 грудня. Видання "Сегодня" склало список з п`яти способів, як потрапити на ЄВРО-2012.
  • З 15 грудня даївці фіксуватимуть порушення з "Візиром" "на ходу" З 15 грудня даївці фіксуватимуть порушення з "Візиром" "на ходу" З 15 грудня 2011 року інспектори ДПС ДАІ Львівської області фіксуватимуть порушення правил дорожнього руху за новою методикою. Як повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області, за допомогою радару «Візир» вони зможуть фіксувати порушення у режимі патрулювання.
  • Біля ринку «Добробут» перенесли зупинки громадського транспорту Біля ринку «Добробут» перенесли зупинки громадського транспорту У Львові біля ринку «Добробут» перенесено трамвайну зупинку – її змістили на 20 м далі у напрямку до залізничного вокзалу. Рішення про перенесення зупинок було прийнято на міській комісії з безпеки дорожнього руху. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління транспорту та зв’язку ЛМР.
  • У ДАІ кажуть, що будь-який інспектор може виписувати штраф на дорозі У ДАІ кажуть, що будь-який інспектор може виписувати штраф на дорозі Співробітники ДАІ мають право складати протоколи про адміністративні порушення й накладати штраф на водіїв безпосередньо на місці порушення. Про це заявив заступник начальника УДАІ МВС Володимир Рєзніков на прес-конференції 6 грудня.
  • Відбулось нагородження переможців фотоконкурсу «Твоє місто восени» Відбулось нагородження переможців фотоконкурсу «Твоє місто восени» 5 грудня відбулось нагородження переможців фотоконкурсу «Твоє місто восени»: лідер голосування Володимир Кривецький отримав смартфон Nokia C5-03 Graphite Black від технічного партнера конкурсу "Техпром". 8 номінантів отримали подарункові комплекти від мережі парфумерії та косметики "Brocard". Про головних учасників конкурсу дивіться у сюжеті медіа-порталу.
  • Отримати візу для в Отримати візу для в'їзду в Шрі-Ланку можна через Інтернет З 1 січня 2012 року громадяни України, які бажають відвідати Шрі-Ланку з метою туризму, медичного обслуговування, культурних заходів, конференцій зможуть користуватися системою електронного дозволу для в'їзду в цю країну. Про це, як повідомляє кореспондент ForUm'у, на брифінгу заявив керівник прес-служби МЗС України Олександр Дикусаров.
  • Кабмін відкликав законопроект про обмеження виплат одиноким батькам Кабмін відкликав законопроект про обмеження виплат одиноким батькам Кабінет Міністрів відкликав з Верховної Ради законопроект, яким пропонувалося обмежити виплати допомоги на дітей одиноким батькам залежно від розміру.
  • Інтернет-магазини можуть підняти ціни Інтернет-магазини можуть підняти ціни Суб’єктів інтернет-торгівлі, які працюють без офісних приміщень, будуть суворо штрафувати вже через 6 місяців після набрання чинності закону про внутрішню торгівлю. Це, як прогнозує виконавчий директор Фонду Блейзера Олег Устенко, призведе до підняття цін в інтернет-магазинах.
  • 8 і 9 грудня потяг Львів-Рівне не курсуватиме 8 і 9 грудня потяг Львів-Рівне не курсуватиме У четвер та п`ятницю, 8 та 9 грудня, не курсуватимуть поїзди №171/172 та №173/174 сполученням Львів-Рівне-Львів.
  • Через тиждень у Львові не повинно бути паркувальних замків Через тиждень у Львові не повинно бути паркувальних замків Перший заступник міського голови Львова Олег Синютка доручив прибрати упродовж тижня у місті всі паркувальні замки на проїжджій частині доріг. Про це він сказав 5 грудня на засіданні виконкому Львівської міської ради.
  • Рясне-2 буде без води до вечора Рясне-2 буде без води до вечора Сьогодні, 6 грудня, на вул. Шевченка підключають новий водогін. Через це 6 грудня до 18.00 буде припинена подача води у житловий мікрорайон Рясне-2. Про це повідомляє прес-служба львівської міської ради.
  • Продаж квитків на Євро-2012 стартує в понеділок Продаж квитків на Євро-2012 стартує в понеділок 12 грудня 2011-го стартує продаж квитків, зарезервованих для вболівальників національних федерацій, які візьмуть участь у турнірі. Як повідомили Інформаційному центру «Україна-2012» в прес-службі МОК, для цього буд запущено 16 окремих порталів.
  • З нового року автобуси у Львові курсуватимуть за новими маршрутами (список) З нового року автобуси у Львові курсуватимуть за новими маршрутами (список) З нового року у Львові запрацює нова маршрутна мережа, розроблена фахівцями компанії «Луїс Бергер» та НУ «Львівська політехніка». Відтак, у місті курсуватиме 46 автобусних маршрутів. З них 6 – радіальних, які курсуватимуть з периферійних районів у центральну частину міста. І 40 – хордових, які з’єднуватимуть периферійні райони, оминаючи центральну частину міста, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Камінне опалення вдвічі дешевше за газове - БудЕксперт Камінне опалення вдвічі дешевше за газове - БудЕксперт Обігрів будинку каміном дозволяє зекономити його господарям більше ніж половину суми від тієї, яку б вони витратили на газове опалення. Про це повідомили в ефірі нової програми «БудЕксперт», що 4 грудня стартувала на телеканалі ZIK.
  • Цими вихідними у Львові стартує Різдвяний ярмарок Цими вихідними у Львові стартує Різдвяний ярмарок Різдвяний ярмарок у нашому місті стартує 10 грудня і триватиме протягом усіх новорічних та різдвяних свят до 15 січня 2012 року. Вже традиційно для нашого міста ярмарок розташується на просп. Свободи та пл. Ринок. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Зізнайся у коханні - отримай обручки, романтичну вечерю та lovestory у подарунок! Зізнайся у коханні - отримай обручки, романтичну вечерю та lovestory у подарунок! Ювелірний бутік «Колекція», Холдинг Емоцій «!ФЕСТ»та медіа-портал «Твоє місто» оголошують безпрецедентну романтичну акцію: зізнайтесь своїй другій половинці у коханні та отримайте ексклюзивні обручки з діамантами у подарунок!
  • Новорічний стіл українців подорожчав на 80 гривень Новорічний стіл українців подорожчав на 80 гривень Новорічна вечеря-2012 на шістьох осіб, порівняно з минулим роком, подорожчала на 80 гривень - з 820 до 900 грн.
  • Українцям встановлюватимуть лічильники в кредит Українцям встановлюватимуть лічильники в кредит У рамках реформи Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ планує встановити теплові лічильники в кожній квартирі. Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив профільний міністр Анатолій Близнюк. Натомість, як пояснив посадовець, громадяни платитимуть державі протягом 18 місяців гроші в рахунок погашення боргу за установку таких лічильників.
  • Експерти  прогнозують, що овочі дешевшатимуть до весни 2012 року Експерти прогнозують, що овочі дешевшатимуть до весни 2012 року Збільшення площ та хороша погода зумовили рекордні врожаї овочів і картоплі. Останньої було зібрано більше 20 млн тонн. Відтак, повідомляє "АПК-Інформ: овочі та фрукти", ціни на овочі падатимуть до квітня 2012, а фермери будуть змушені викинути більше 2 мільйонів тонн овочів на смітник.
  • На свята проблем з квитками на потяг не буде – Азаров (оновлено) На свята проблем з квитками на потяг не буде – Азаров (оновлено) Прем’єр-міністр України Микола Азаров розпорядився, щоб на новорічно-різдвяні свята на найбільш популярних маршрутах курсували додаткові потяги. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України. Відслідковуватиме тему і перевірятиме реалізацію намірів прем`єр-міністра "Твоє місто".
  • Квитки на «Євро-2012» коштуватимуть 30-120 євро Квитки на «Євро-2012» коштуватимуть 30-120 євро Квитки на фінальну частину Євро-2012 року будуть, як завжди, поширюватися в трьох цінових категоріях. Найдешевший квиток на матч групового етапу обійдеться вболівальнику в 30 євро.
  • Виноградівський райсуд заборонив ДАІшникам штрафувати водіїв на місці Виноградівський райсуд заборонив ДАІшникам штрафувати водіїв на місці Інспектор ДАІ, який не має спеціальних звань, не має права виписувати на місці порушення постанову про накладення штрафу. Це підтверджено рішенням Виноградівського районного суду Закарпатської області.
  • Під час Євро-2012 у Львові гратимуть збірні Німеччини, Данії та Португалії Під час Євро-2012 у Львові гратимуть збірні Німеччини, Данії та Португалії Щойно у Національному палаці "Україна" в Києві закінчилось жеребкування команд, які вийшли до фінальної стадії Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
  • Якісний бензин сушить шкіру, неякісний - розмазується
Якісний бензин сушить шкіру, неякісний - розмазується Якщо у вас автомобіль став буквально пожирати паливо, не поспішайте на СТО. Для початку потрібно переконатися в тому, що ви заливаєте в бак якісний бензин. Як саме це можна зробити - далі.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 3-4 грудня 2011 Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 3-4 грудня 2011 Портал "Твоє місто" започатковує нову рубрику - відеоанонси. Так, 3 - 4 грудня у Львові ви зможете відвідати нічні екскурсії Личаківським цвинтарем, насолодитись музикою джаз-виконавиці Кейко Матсуі, "відірватись" під нові хіти гурту O.Torvald, а також познайомитись із брутальними мужчинами на "КБМ фесті". Детальніше про ці та інші події дивіться в анонсі "Твого міста".
  • Матчі Євро-2012 транслюватимуть три телеканали Матчі Євро-2012 транслюватимуть три телеканали Транслювати матчі Євро-2012 в Україні будуть три телеканали: «Україна», спортивний канал «Футбол» і «Перший національний». Про це повідомив на прес-конференції генеральний директор «Медіа Групи Україні» Федір Огарков.
  • На «Шуварі» відкрили термінали «Овочі і фрукти» та «Риба і морепродукти»  
На «Шуварі» відкрили термінали «Овочі і фрукти» та «Риба і морепродукти» За участі Прем’єр-міністра України Миколи Азарова відбулося відкриття терміналів «Риба і морепродукти», «Овочі та фрукти» на оптовому ринку «Шувар» у Львові. І, як повідомив у коментарі журналістам гендиректор ТзОВ «Шувар» Роман Федишин, у спілкуванні з Прем’єром йому вдалося обговорити можливість державної підтримки щодо забезпечення шкіл і сиротинців соками зі свіжих овочів і фруктів.
  • За новим урядовим законопроектом соцдопомогу при народженні дитини можуть втратити до 80% українців
За новим урядовим законопроектом соцдопомогу при народженні дитини можуть втратити до 80% українців У Верховній Раді зареєстровано законопроект, який змінює порядок нарахування виплат при народженні дитини. Наразі за народження першої дитини українська родину отримує близько 27 тисяч гривень, за другу - 54 і третю - 109,
  • Через приїзд Азарова у Львові вимкнули частину світлофорів Через приїзд Азарова у Львові вимкнули частину світлофорів Сьогодні, 2 грудня, у Львові з робочою поїздкою перебуватиме прем’єр-міністр України Микола Азаров. У зв’язку з цим керівництво управління ДАІ у Львівській області закликає водіїв усіх транспортних засобів бути особливо уважними на дорогах, надавати перевагу у русі автомобілям зі звуковими сигналами та проблисковими маячками та реагувати на вимоги регулювальників ДАІ: у місті не працює частина світлофорів.
  • Янукович ветував закон про оподаткування квартир, балконів і лоджій
Янукович ветував закон про оподаткування квартир, балконів і лоджій Президент України Віктор Янукович ухвалив рішення ветувати Закон №3692-VІ «Про внесення змін до статті 6 Житлового кодексу Української РСР щодо визначення житлової та загальної площ об’єкта житлової нерухомості». Про це повідомляє його прес-служба.
  • Кабмін хоче заощадити на допомозі при пологах Кабмін хоче заощадити на допомозі при пологах Кабінет міністрів зареєстрував у Верховній раді законопроект, який змінює порядок виплат соціальної допомоги матерям при вагітності та пологах. Як повідомляє газета "Коммерсантъ-Украина", документ розроблений Міністерством соціальної політики.
  • Переможцем конкурсу «Твоє місто восени» став Володимир Кривецький Переможцем конкурсу «Твоє місто восени» став Володимир Кривецький Медіа-портал "Твоє місто" оголошує фотоконкурс «Твоє місто восени» завершеним. Переможцем став Володимир Кривецький.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!