Політична реклама

Зізнайся у коханні - отримай обручки, романтичну вечерю та lovestory у подарунок!

2492 0
Ювелірний бутік «Колекція», Холдинг Емоцій «!ФЕСТ»та медіа-портал «Твоє місто» оголошують безпрецедентну романтичну акцію: зізнайтесь своїй другій половинці у коханні та отримайте ексклюзивні обручки з діамантами у подарунок!

Здавна в ніч на Святого Андрія дівчата гадали на долю – сподіваючись на пораду святого щодо вдалого заміжжя. Ми  звертаємося до усіх чоловіків у цей вечір подарувати казку своїй коханій…

Отож, напиши зізнання у коханні –  чим особлива твоя кохана та історія вашої любові. А головне – напиши своє освідчення.

Найромантичніші листи буде виставлено на вітрині ювелірного бутіка «Колекція», а їхні автори отримають романтичні вечері у подарунок.

А ось автор найоригінальнішого та найтеплішого зізнання отримає на вибір комплект ексклюзивних обручок з колекції «Хранителі. St Diamond» від ювелірного бутіку «Колекція" та романтичну вечерю від Холдингу Емоцій «!ФЕСТ».

І головне: щоб з роками слова не забувались, а почуття не згасали, переможець конкурсу отримає відео love story від медіа-порталу «Твоє місто».

Свої листи-зізнання для участі в акції надсилайте на адресу: [email protected]. Також не забудьте вказати ваше ім’я, прізвище, вік та контактний номер телефону.

Акція триватиме до 13 грудня. 

ТЕГИ: конкурс

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!