Андрій Кокотюха про Львів на сторінках ретророманів. Вже завтра в ефірі tvoemisto.tv

2605 0
У п’ятницю, 17 квітня, о 15:00 розпочнеться прямий ефір «Твоє місто LIVE» на tvoemisto.tv, гостем якого буде письменник Андрій Кокотюха.
фото: Микола Кравцов; exclusive-style.kiev.ua

фото: Микола Кравцов; exclusive-style.kiev.ua

Андрій Кокотюха  – автор великої кількості художніх, документальних та науково-популярних книжок, його праця налічує 50 романів, 15 з яких вийшли друком у видавництві «Фоліо». За його романами знімають художні фільми. Кілька років поспіль входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продаж в Україні.

16 по 17 квітня у Львові він презентує нову книгу з циклу ретророманів про Львів «Привид з Валової».

«Привид з Валової» – друга книжка серії «Ретророман». Події відбуваються у Львові, надворі 1909 рік. Страшна та дивна смерть сталася у місті в будинку, де повір’ями блукає привид Чорної пані та збирає всі душі, що їй трапляться. В цій книзі можна знайти не тільки захоплюючий сюжет, а й історію однієї з культурних столиць нашої України.

Поставити запитання письменнику можна на сторінці «Твого міста» у Facebook до або під час прямого ефіру.

Переглянути онлайн-трансляцію наживо можна на головній сторінці tvoemisto.tv.

Опублікувала Олена Марченко

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!