Політична реклама

Автомобілістам радять ретельно перевірити технічний стан свого авто, готуючись до зими

1432 0
Найближчим часом, за прогнозами синоптиків, спостерігатиметься значне зниження температури. Тож, аби зима не застала зненацька, автомобілістам потрібно пам'ятати кілька простих правил.

Звичайно, в першу чергу, необхідно подбати про технічний стан свого авто, а саме - про заміну шин на зимові. Не забудьте також звернути увагу на стан акумуляторної батареї. Обов’язково змініть рідину для омивання скла на зимову. Пише прес-служба УДАІ Львівщини

Однак, навіть якщо Ваше авто повністю готове до сезону холодів, зважте, чи достатньо у вас водійського досвіду, аби, за несприятливих погодних умов, керувати автомобілем. Це, звісно, стосується новачків із розпізнавальними знаком «У». Якщо маєте сумніви, - краще не ризикуйте та скористайтеся громадським транспортом.

Якщо ж навики керування під час несприятливих погодних умов у Вас є, сідаючи за кермо, будьте вдвічі уважнішими та обережнішими:

  • за поганої видимості – пересувайтеся з увімкненим ближнім світлом фар;
  • дотримуйтесь швидкісного режиму, безпечної дистанції та інтервалу;
  • особлива увага на спусках та підйомах, шляхопроводах, крутих поворотах та при наближенні до пішохідних переходів;
  • уникайте ризикованих маневрувань, які за несприятливих погодних умов можуть призвести до непередбачуваних наслідків!

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!