Політична реклама

Бланки закордонних паспортів львів'ян вже відвантажили з Києва і незабаром почнуть видавати

1884 0
Видачу закордонних паспортів обіцяють відновити найближчим часом.

Сьогодні, 17 липня, нові бланки мають поступити, так як вони вже відвантажені з Києва. Про це повідомила Твоє місто Світлана Мірошниченко, речник Державної міграційної служби у Львівській області. Спочатку закордонні паспорти видаватимуть особам, які виготовляють їх у терміновому режимі. При звичайному оформленні документу паспорти видаватимуть трохи пізніше.

Ціна бланку не змінался і становить 120 гривень. За словами Світлани Мірошниченко, тендер передбачав збільшення ціни до 140 грн, однак бланки не подорожчали.

Так само не збільшилася ціна бланку при терміновому оформленні документу. Раніше за бланк у пришвидшеному режимі доводилося платити 270 грн. Відтепер ціна при оформленні документу у терміновому і в звичайному режимах буде однаковою – 120 гривень.

Нагадаємо, затримували видачу закордонних паспортів при терміновому оформленні через зміну виробника бланків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!