На правах реклами

Бути ближчим до клієнта: як вдосконалюють обслуговування у львівських аптеках?

3014 0
Якими міфами покритий фармацевтичний бізнес? Яким чином аптекам працювати максимально ефективно та, водночас, вибудовувати довіру і лояльність своїх клієнтів? Нещодавно у Львові відбулася конференція «Виробник - Мережа аптек "D.S.". Візія співпраці». На запрошення керівництва мережі на конференцію прибули 106 представників з 63-х українських та закордонних фармацевтичних компаній.

За словами генерального директора мережі аптек «D.S.» Олега Никулишина, основними викликами для українського аптечного бізнесу є:

-          Ріст цін на ліки

-          Відсутність страхової медицини

-          Недовіра до якості ліків

-          Міф про надприбуток

Мережа аптек «D.S.» ці виклики приймає і представила власну стратегію до 2020 року. В умовах теперішньої економічної кризи та за відсутності в Україні страхової медицини, коли пацієнти вимушені повністю оплачувати своє лікування з власного гаманця без жодних компенсацій від держави, компанія шукає шляхів стійкого зниження цін на ліки, насамперед на найбільш затребувані. Одним із стратегічних завдань мережі є домогтися у співпраці з основними виробниками ліків найкращих умов закупівлі, щоб стабільно пропонувати клієнтам своїх аптек якнайпривабливіші, низькі ціни на препарати від хронічних захворювань та для стаціонарного лікування.

ІТ-директор мережі аптек «D.S.» Андрій Семенюк розповів про актуальні напрацювання у сфері IT-сервісів.  Зараз команда спеціалістів активно працює над оновленням сайту мережі, де можна буде зарезервувати медикаменти он-лайн, щоб отримати їх в аптеці без черги. Для активних клієнтів, які завжди поспішають, буде доступний мобільний додаток, де зі смартфону користувач зможе швидко знайти потрібні йому ліки чи інші медичні товари у найближчій аптеці мережі або ж прочитати необхідну інформацію про властивості і дозування ліків, а також уточнити правила їх зберігання у домашніх умовах. Запуск цих зручних сучасних аптечних он-лайн-сервісів мережа планує здійснити вже у січні 2016 року.

Під вивіскою «Аптека «D.S.» сьогодні працює 104 аптеки у 18 містах 5-ти областей західної України.«D.S.» - найбільша мережау Львові і має тут 58 аптек. Компанія активно співпрацює як із діловими партнерами, так і зі своїми клієнтами на засадах взаємоповаги. Для інформування широкого кола споживачів мережа вже запускала власні просвітницькі телепроекти, в яких фармацевти у доступній формі розповідали важливі факти про ліки та здоров’я.  Водночас, мережа активно інвестує в освіту та благочинність через партнерство, відновлює історичну фармацевтичну спадщину, виступає з різноманітними еко-ініціативами. Також в мережі «D.S.» діють знижки для воїнів АТОта ведеться збір коштів для допомоги українській армії.

Результат продуманої роботи всіх ланок мережі аптек «D.S.» – понад 20 тис. відвідувачів щодня та 400 тис. постійних клієнтів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!