Частина львів'ян отримала липневі квитанції за тепло з помилками

3597 0
У квитанціях за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання за липень 2014 р., надісланих мешканцям Франківського району, допущено технічну помилку, а саме, не вказано суму наданих субсидій. Про це інформує адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго».

«Просимо мешканців Франківського району при оплаті комунальних послуг у відділеннях банків цікавитись, яка сума до оплати за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання, оскільки у банк подано вірні дані.

Мешканців, які бажають отримати квитанцію з правильними даними, просять звертатись за адресою: вул. Тиктора, 2а (каб.101) або за тел.297-53-78», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго», інформує прес-служба Львівської міськради.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!