«Львівтеплоенерго» протягом тижня проводитиме пошук витоків із теплових мереж

1213 0
Мешканців просять у разі виявлення на вулиці чи біля свого будинку витоку води жовто-зеленого кольору повідомляти працівників «Львівтеплоенерго».
фото: ілюстративне з відкритих джерел

фото: ілюстративне з відкритих джерел

Від завтра, 3 січня, з 09:00 по 17:00 10 січня проводитимуть пошук витоків із теплових мереж. Для цього теплоносій забарвлять флуоресцеїном, тому мешканців просять у разі виявлення на вулиці чи біля свого будинку витоку води жовто-зеленого кольору повідомляти працівників експлуатаційно-диспетчерської служби ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Джерело: ЛМКП «Львівтеплоенерго»

«Для цього теплоносій пофарбуємо барвником у жовто-зелений колір. Наші працівники будуть обходити вулиці, по яких проходить теплотраса, перевірятимуть бойлерні, котельні чи немає витоку води жовтого кольору», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львів отримав обладнання для усунення аварій на тепломережах

Роботи проводитимуть у всіх районах міста, крім Шевченківського. Повідомляти можна за телефоном: за телефоном 032 260 33 16.

Нагадаємо, що Львів отримав допомогу для усунення аварій на тепломережах, зокрема, екскаватор JCB 3СХ Sitemasler уже використовують під час аварійніх робіт. Окрім цього, місту нададуть мобільні котельні на твердому паливі, дизельні генератори, сталеві труби та з’єднувальні елементи до них, засувки та інші запчастини, які дадуть можливість усувати аварійні ситуації на тепломережах. 

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!