Політична реклама

Через марш вболівальників у Львові обмежать рух

1285 0
Сьогодні, 30 жовтня, з 17:00 до 19:00, перед матчем 1/8 фіналу Кубка України між «Карпатами» та «Металістом», відбудеться традиційний марш львівських вболівальників.

Марш «Кубок Львову», який супроводжуватиметься використанням піротехніки, почнеться у центрі міста й завершиться на стадіоні «Україна». Колона фанів рухатиметься за маршрутом: пл. Ринок – вул. Беринди – пр. Свободи – пл. Міцкевича – пр. Шевченка – вул. Саксаганського – пл. Петрушевича – вул. Зелена – вул. Липова алея – ст. Україна.

Зі слів старшого інспектора ДАІ Львова Людмили Ліб, згідно з заявкою, участь у марші можуть взяти  близько 3000 фанатів. Працівники ДПС обіцяють, що вулиці міста не перекриватимуть, але рух на деякий час буде обмежено.

«Буде обмежено проїзд транспорту на тих перехрестях, де проходитиме колона. Єдина проблема, це вулиця Зелена – під час проходження колони, там буде складно проїхати. Фанатів супроводжуватимуть патрульні машини та працюватимуть регулювальники»,― сказала вона.

Джерело: Zaxid.ner


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!