Через негоду на Київщині можливі застосування аварійних відключень

606 0
Наразі такі відключення вже застосували у декількох районах Київської області.
Фото: Сhas.news

Фото: Сhas.news

Про можливе застосування аварійних відключень через негоду повідомляють у ДТЕК.

Наразі без електроенергії перебувають понад 7 тисяч споживачів. Найбільше знеструмлень в Обухівському та Бучанському районах.

«Сьогодні прогнозують дощ, а вночі мокрий сніг із поривами вітру. Через це можуть падати дерева, що може призвести до обриву дротів»– повідомляють у ДТЕК.

Зазначимо, і вчора, і сьогодні, у Києві та області утримувалися сильні пориви вітру, що сягали 15-22 м/с (I рівень небезпечності, жовтий). Про це повідомляли в Українському гідрометцентрі.

Відомо, що відзавтра погода покращиться – очікується хмарність з проясненнями. Уночі невеликий сніг, удень – без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура по області протягом доби від 2° тепла до 3° морозу; у Києві вночі 1-3° морозу, удень близько 0°.

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!