Політична реклама

Через нову транспортну мережу львів`яни частіше їздять тролейбусами і трамваями

1232 0
Середній дохід електротранспорту міста у день зросла більш як удвічі з введенням нової транспортної схеми. Про це на сесії Львівської міської ради 10 січня розповів начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Микола Жук.

Серед основних переваг транспортної схеми, яка введена в дію у Львові з 1 січня 2012 року, він відзначив розвантаження центральної частини міста від транспорту. Також, через зменшення дублювання маршрутів автобусів та електротранспорту, за словами чиновника, зросла виручка останнього. 

«Середня виручка була 25-30 тис., а зараз – понад 70 тис. грн в день. «Львівелектротранс» вперше виплачує аванси власними силами, не залучаючи до цього інших коштів», – сказав Микола Жук. 

Нагадаємо, у Львові тривають перевірки роботи міських автобусів. За словами заступника начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрія Білоуса, перевірки триватимуть впродовж усього січня. Серед недоліків нової схеми руху транспорту міська влада називає невиконання перевізниками умов щодо кількості транспорту на маршрутах та нахабство водіїв.

Джерело: "Щоденний Львів"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!