Через потепління у Львові частково призупинили подачу опалення

1837 1
На котельні та ТЕЦ зменшили подачу теплоносія.
ілюстративне фото: news.tut.by

ілюстративне фото: news.tut.by

з метою економії коштів мешканців у місті частково призупинили подачу опалення. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на Ірину Маруняк, заступницю міського голови з питань житлово-комунального господарства.

На котельні та ТЕЦ зменшили подачу теплоносія, однак місто контролює звернення мешканців на «Гарячу лінію».

Нагадаємо, 29 жовтня у Львові розпочався опалювальний сезон для населення. Протягом дня теплопостачальні підприємства подали опалення майже до усіх споживачів житлового фонду. В опалювальному сезоні 2019−2020 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає опалення до 1614 житлових будинків, а ЛКП «Залізничнетеплоенерго» — до 523 житлових будинків.



Читайте також:
3 Листопада, 2019 13:59
666 ... "фізики" і "хіміки" ( "марунячки"), мать вашу (....) ! ... за якими законами природи в оселях може зберігтися температура , що комфортна для мешканців --" +22" , якщо середня (на протязі доби)температура навколишнього повітря підвищиться із "+4" до "+10" ? ... що про це написано на отому вашому "глобусі" , на який ви все намагаєтесь "натягнути" оту "сову" ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!